Explore the programme for Asset Management 2023 below.

8:30am

Registration, refreshments and exhibition opens

9:30am

Innovation Pitches

Duration: 40 minutes

10:25am

Chair’s opening remarks

Duration: 5 minutes

10:30am

Duration: 40 minutes

11:10am

Duration: 40 minutes

11:50am

Networking break and meet the exhibitors

Duration: 30 minutes

12:20pm

Breakout sessions and roundtable – please select one option

Duration: 45 minutes

Duration: 45 minutes

Duration: 45 minutes

Duration: 45 minutes

1:05pm

Networking lunch and meet the exhibitors

Duration: 1 hour

2:05pm

Breakout sessions – please select one option

Duration: 45 minutes

Duration: 45 minutes

Duration: 45 minutes

Duration: 45 minutes

3:00pm

Breakout sessions – please select one option

Duration: 45 minutes

Duration: 45 minutes

Duration: 45 minutes

Duration: 45 minutes

3:45pm

Networking break and meet the exhibitors

Duration: 30 minutes

4:15pm

Duration: 40 minutes

4:55pm

Duration: 5 minutes

5:00pm

Drinks reception in the exhibition

6:30pm

Networking event

8:30am

Registration, refreshments and exhibition opens

8:50am

Breakfast briefing

Duration: 40 minutes

9:40am

Chair’s opening remarks

Duration: 5 minutes

9:45am

Duration: 45 minutes

10:30am

Duration: 40 minutes

11:10am

Networking break and meet the exhibitors

Duration: 30 minutes

11:40am

Breakout sessions and roundtable – please select one option

Duration: 40 minutes

Duration: 40 minutes

Duration: 40 minutes

Duration: 40 minutes

12:20pm

Networking lunch and meet the exhibitors

Duration: 20 minutes

12:40pm

Duration: 20 minutes

1:20pm

Breakout sessions – please select one option

Duration: 20 minutes

Data and quality:

Duration: 20 minutes

Duration: 20 minutes

Investment and procurement:

Duration: 20 minutes

2:10pm

Duration: 50 minutes

3:00pm

Chairs’ Closing Remarks

3:05pm

Conference end